Felhasználási feltételek

A fenti űrlapon lekért, megrendelt információs termék az Inter Rezidencia Tanácsadó Kft. szellemi tulajdona. Bármilyen formában történő felhasználása a szellemi tulajdon birtokosának engedélyéhez kötött.

A lekérő űrlap kitöltése és az előírt díj megfizetése (fizetős termék esetében) feljogosítja az űrlapon megjelölt "Jogosult felhasználó"-t, hogy e szellemi tulajdonunkat saját viszonyainak figyelembevételével testre szabja és a tartalmából, illetve használatából nyerhető információkat saját felelősségére használja.

Társaságunk mindent megtesz, hogy az általa forgalomba hozott információs termékeket az esetleges jogszabály változásokat követően frissítse, de erre garanciát nem vállal.

Az űrlap kitöltésével és a termék lekérésével előzetesen hozzájárulsz adataid cégünk számítógépein történő tárolásához és a havi egy alkalommal megjelenő Cégiránytű levelünk fogadásához. Természetesen a levél tartalmazni fogja a leiratkozás lehetőségét és ez bármikor, minden kötelezettség nélkül megtehető.

Információk a megrendeléssel, a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban

A megrendelt terméket a megszokott módon, e-mailben juttatjuk el felhasználóinkhoz, az ellenérték bankszámlánkra történő jóváírását követően (kivéve az ingyenes termékek). Amennyiben nincs lehetőséged átutalásra, úgy az ellenértéket postai úton is elküldheted (rózsaszín csekken). Ebben az esetben a baloldali oszlopban szereplő névre és címre hivatkozzál.

Fontos: A banki átutalás közlemény rovatában (vagy a csekk hátsó oldalán) tüntesd fel annak a jogosult felhasználónak a nevét, akit az űrlapon megneveztél. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk a befizetésedet beazonosítani!

A megrendelő lap kitöltését és a „Kérem a terméket” (Itt mindig a konkrét termék neve szerepel) gomb megnyomását követően egy újabb oldal fog megjelenni, amelyiken további információkat helyezünk el a megrendeléssel kapcsolatosan, amennyiben ezt szükségesnek látjuk.

A nap folyamán még egy levelet is kell kapnod tőlünk, amelyben visszaigazoljuk, hogy rendszerünk rögzítette a megrendelésedet. E levél elmaradása fontos információ lehet számodra! Lehet, hogy elütötted az e-mail címed; megtelt a postafiókod; levelező rendszered kéretlennek minősíti az automata rendszerünk küldeményét. Ha nem kaptál visszaigazoló levelet, akkor írj nekünk! Levelet írok >>>

A számlát minden esetben a pénz hozzánk történő beérkezése után állítjuk ki és postai úton juttatjuk el hozzád a következő napokban, arra a címre, amelyet postázási címként tüntettél fel. A számla kiállítása több napot is igénybe vehet a megrendelések számának az adatok feldolgozási ütemének függvényében. Amennyiben tíz nap eltelte után számlánk nem érkezett meg, akkor kérünk, hogy ezt e-mailben jelezd számunkra.

Sürgős esetben, ha a befizetésed jóváírását nem tudod kivárni, úgy telefonon, vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldást fogunk problémádra találni.

Itt jelezzük, hogy a PayPal fizetési lehetőség is rendelkezésedre áll.

Az ingyenes termékek kiküldését nem előzi meg visszaigazolás! A megrendelő űrlap beküldése után az első szállító levél mellékletében kiküldésre kerülnek. Ez néhány perctől egy-két óráig is eltarthat, a szerverek közötti kommunikáció gyorsaságának függvényében.

Óvatosan kezeld a leveleink alján elhelyezett "Leiratkozás", vagy angol nyelven "Unsubscriebe" linket. Amennyiben erre kattintasz, kitörlöd adataidat az adott sorozatból, aminek további következményei vannak. Nem tudjuk kiküldeni a megrendelt terméket, vagy a későbbiekben nem fogod megkapni a frissítéseket. Ha véletlenül mégis "sikerülne" leiratkoznod, akkor töltsd ki újból a megrendelő lapot és írd be a "Megjegyzés" mezőbe, hogy "leiratkozás miatt".

Másik fontos link a "Kapcsolati információk módosítása", vagy "[MODIFY_CONTACT_INFO" Ez azt a célt szolgálja, hogy a későbbiek során, ha változtatni szeretnél a megszólításon (neveden), amelyet az űrlapon megadtál, vagy megváltozik az e-mail címed, úgy a módosításokat saját magad, a mi bevonásunk nélkül bármikor megtehesd. Ezért fontos, hogy elmentsd leveleinket, mert csak azokról tudod elindítani a módosításokat!

A "Cégiránytű" havi kiadványunkról történő leiratkozás az összes terméksorozatból törli az adataidat. Ezért ezt különösen figyelmesen kezeld.

Önkéntes díj az ingyenes mintákhoz és frissítésekhez

A legtöbb esetben a frissítéseknek nincs kötelező díja. Sok ügyfelünk kérésének is eleget teszünk azzal, hogy az ingyenes mintáink és frissítéseink vonatkozásában felületet biztosítunk az önkéntes alapon történő díjfizetésre is.

Amennyiben elégedett vagy termékeinkkel és ezt pénzügyeid lehetővé teszik, úgy válaszd ki azt a díjtételt, amelyet önkéntes alapon teljesíteni kívánsz a "Frissítés" oldalunkon, majd a szintén itt található űrlapon küld be számlázási adataidat. Természetesen ettől eltérő összeget is fizethetsz. A számlát minden esetben a hozzánk beérkezett díjról állítjuk ki.

Frissítések >>>