Jelenléti ív

Partnereink / Könyvvizsgáló / Közgazdász

cegiranytu.hu - az üzleti megoldások tárháza

Jelenléti ív minta

Jelenléti ív minta ingyenesen, havi rendszerességgel!
Előállításának gondját levesszük a válladról.

Három évre visszamenőleges csomagot is kérhetsz! Erre vonatkozóan kérd árajánlatunkat itt: Kapcsolat

A jelenlegi ingyenes sorozathoz töltsd ki az alább található űrlapot!

A Munka Törvénykönyve előírja, hogy a munkavállalók rendes munkaidejével, rendkívüli munkaidejével, ügyeletével, készenlétével, a szabadság kiadásával és más munkaidő kedvezményekkel kapcsolatos nyilvántartást oly módon kell vezetni, hogy ebből megállapítható legyen a törvény előírásainak maradéktalan betartása.

Bár az említett jogszabály nem írja elő kifejezetten a jelenléti ív vezetési kötelezettséget, mégis a gyakorlatban, egy ilyen kimutatás valós idejű vezetése nélkül nehéz lenne elképzelni annak dokumentálását, hogy a munkáltató bizonyítható módon betartja a rendes és a rendkívüli munkaidőre, a pihenő időre vonatkozó szabályokat, illetve hogy a munkavállaló részére biztosított juttatások ezekkel összhangban kerültek megállapításra és kifizetésre.

A Jelenléti ív minta ára: ingyenes

További információk a termékről >>>

Miért használnád ezt a terméket? >>>

Az űrlap kitöltése előtt olvasd el a felhasználási feltételeinket! Felhasználás >>>

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ezen az űrlapon csak a Jelenléti ív minta rendelhető meg! Amennyiben más termékre van szükséged, úgy látogasd meg a cegiranytu.hu főoldalát.

Hozzáférési adataidat nálunk biztonságban tudhatod. Harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivéve, ha erre bennünket jogszabály kötelez!

Töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Megjegyzés:
Információk a megrendeléssel, szállítással és fizetéssel kapcsolatban: Információk >>>

A frissítéssel kapcsolatos információkat az alábbiakban olvashatod:
Frissítési információk >>>

További információk a termékről >>>

Vissza a megrendelőlaphoz >>>

A Jelenléti ív mintával kapcsolatos tudnivalók

A jelenléti ív mintát havonta küldjük ki, testre szabva a vonatkozó időszakra érvényes -jogszabály által előírt - munkanapok, munkaszüneti napok, ünnepnapok figyelembe vételével.Az újonnan feliratkozók mindig az adott hónapra érvényes jelenléti ív mintát kapják meg automatikusan, majd ezt követően - a már régebben feliratkozottakkal együtt - kapják havi rendszerességgel a folytatást.

A táblázatos formában készült dokumentumban betű kódokkal vannak jelölve a napokra illő kategóriák (munkanap; fizetett ünnep; munkaszüneti nap; betegszabadság; táppénz; fizetett-igazolt távollét; nem fizetett-igazolt távollét; ledolgozott nap). A kódokat abba az oszlopba, amelyik minősíti az adott napot munkavégzés szempontjából, mi előzetesen beírjuk. A felhasználó pedig a kódtáblázat alapján beírja a következő oszlopba a reá illő minősítést. Ezek a lapján a program automatikusan kimutatja a bérszámfejtés szempontjából releváns kategóriákat. A munka kezdés, az időközi pihenő idő és a munka végzés időpontjainak beírása után automatikusan kiszámítja a napi, illetve a havi időösszesítéseket.

Tartalom:

Vissza a megrendelőlaphoz >>>

Az oldal elejére >>>

Miért használnál egy Jelenléti ív mintát?

A jelenléti ív minta használata könnyen egyszerűen elsajátítható és létszámtól függetlenül, kisebb és nagyobb szervezetek egyaránt alkalmazhatják.

Kapcsolódó termékeink:

Munkaszerződés

Munkáltatói jogkör gyakorlója, munkavállaló, személyi alapbér, teljesítmény bér, bérfizetés rendje, munkakör, besorolás, végzetség, hatósági engedély, munkavégzés helye, munkavégzés jellege, munkaviszony időtartama, próbaidő, munkarend, munkaidő beosztás, rendkívüli munkavégzés, ügyelet és készenlét, pihenő idő, rendes szabadság számítási módja, rendes szabadság kiadásának szabályai, pótszabadság, egyéb munkaidő kedvezmények, betegszabadság, tanulmányi szerződés, továbbtanulás, munkaruházat, önkéntes kölcsönös biztosító pénztár, csekély értékű ajándék, étkezési utalvány, cégautó, saját gépjármű használat, utazási költségtérítés, lakbér hozzájárulás, munkaszerződés módosítása, munkaviszony megszűnése, munkaviszony megszüntetése, felmondási idő, munkavégzés alóli felmentés időtartama, végkielégítés, rendkívüli felmondás, eljárás a munkaviszony megszünése - megszüntetésekor, munkavégzés szabályai, munkavállaló kötelezettségei, munkáltató kötelezettségei, kiküldetés, kirendelés, mentesülés a munka alól, további munkaviszony létesítése, a munkáltató jogos gazdasági érdeke, a munkavállaló kártérítési felelőssége, a gondatlanságból okozott kár, a szándékos károkozás, a munkáltató felelőssége, ....egy kismillió probléma a munkaviszony létesítésével kapcsolatban! Ne törd a fejed. Mi kidolgoztunk azt a szerződés mintát, amely átfogóan kezeli ezt a kérdést. Segít megalapozott döntést hozni. A háttérben rendelkezésedre áll a Munka Törvénykönyve. Nem kell keresgélned! Minden kérdésedre a törvény vonatkozó része jelenik meg.

Vezető tisztségviselői szerződés minta

A vezető tisztségviselő megbízási szerződés (megállapodás) minta előre megfogalmazott formulákat tartalmaz. A legtöbb helyen döntési variációk közül választhatsz Nincs más dolgod, mint átnézni, értékelni az előre beírt megfogalmazást. Amennyiben megfelelőnek találod, már léphetsz is tovább. Ha más elképzelésed van, akkor megnézheted az adott bekezdéshez tartozó megjegyzés ablakot. Innen bemásolhatsz más, szöveg mintát.

Vissza a megrendelőlaphoz >>>

Az oldal elejére >>>

További információk:

Vissza a megrendelőlaphoz >>>

Az oldal elejére >>>

V

V

Az oldal elejére >>>

Partnereink és további linkjeink az alsó sávban!